Αποξηλώσεις για Airbnb ανακαινίσεις

Τι εννοούμε ανακαίνιση και Airbnb? Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά: Έχετε ένα άδειο διαμέρισμα το οποίο «κάθεται» άδειο και παραμελημένο… Ακόμα καλύτερα, βρίσκεται σε μια περιοχή με τουριστική κίνηση ή κοντά σε κάποιο κεντρικό σημείο.  Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να νοικιάσετε το σπίτι σας για μικρό χρονικό διάστημα με ανάλογο χρηματικό ποσό.

Το πρώτο βήμα λοιπόν δεν είναι άλλο από την ανακαίνιση του ακινήτου. Είναι αυτονόητο ότι ο  υποψήφιος ενοικιαστής θα κρίνει το χώρο σας από τις φωτογραφίες. Έτσι μια όμορφη διακόσμηση που ξεχωρίζει σε συνδυασμό με φωτογραφίες που το αναδεικνύουν σωστά, είναι το βασικότερο πράγμα που θα λάβετε υπόψιν. Όχι μόνο θα βοηθήσει στο να μαζέψετε καλές κριτικές, αλλά και ο χώρος σας θα έχει περισσότερες πιθανότητες να βρίσκεται στην «κορυφή» της αναζήτησης που θα κάνουν οι επισκέπτες του.

Αυτό ίσως είναι κάτι που σας φαίνεται βουνό, όμως το μόνο που χρειάζεται είναι οργάνωση και προγραμματισμός, έτσι ώστε να μην ξοδέψουμε μια περιουσία και να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πως μπορούμε να βοηθήσουμε εμείς σε αυτό:

1 . Επισκεπτόμαστε το ακίνητό σας για να αναλύσουμε την υφιστάμενη κατάσταση, τις δυνατότητές και την καταλληλότητά του.

2.  Διαμορφώνουμε μια αναλυτική οικονομο-τεχνική μελέτη για τις απαραίτητες αποξηλώσεις-γκρεμίσματα του ακινήτου, πάντα σύμφωνα με τις οικονομικές σας δυνατότητες και σε συνεργασία με εσάς ή τον υπεύθυνο της ανακαίνισης.

3. Αναλαμβάνουμε όλες τις αποξηλώσεις-γκρεμίσματα του ακινήτου και σας το παραδίδουμε καθαρό και έτοιμο για την ανακαίνισή του.

Τι είναι το Airbnb?

Πρόκειται ουσιαστικά για μια ηλεκτρονική πλατφόρμα, που φέρνει σε επικοινωνία τον οικοδεσπότη με τον πελάτη, ενώ είναι ταυτόχρονα υπεύθυνη για την διαικπεραίωση της διαδικασίας της κράτησης. Η συναλλαγή, κατά την οποία ο επισκέπτης πληρώνει το εκάστοτε ποσό με πιστωτική ή άλλη κάρτα, γίνεται μέσω της πλατφόρμας. Ο οικοδεσπότης παραλαμβάνει το ποσό μόλις 24 ώρες μετά την άφιξη του φιλοξενούμενού του, έτσι ώστε να είναι σίγουρο ότι ο τελευταίος παρέλαβε το κατάλυμα, όπως συμφωνήθηκε. Τα έσοδα της εταιρίας προέρχονται από το ποσοστό που κρατάει εκείνη από κάθε κράτηση που γίνεται.

Η Airbnb προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία καταλυμάτων (διαμέρισμα, κάστρο, βίλα κ.α.), ανάλογη με το μέγεθος της κοινότητας των χρηστών της, που υπόσχονται μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες. Το εύρος των τιμών ποικίλλει σημαντικά, όπως και η τοποθεσία του καταλύματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα, είναι εγγεγραμμένα καταλύματα σε περισσότερες από 34.000 πόλεις και 191 χώρες (Ιούνιος 2016). Η Airbnb είναι ένας εύκολος τρόπος να εκμεταλλευθεί οικονομικά ο χρήστης τον χώρο του, παρουσιάζοντάς τον σε ένα κοινό εκατομμυρίων χρηστών.