ΕΡΓΑ

Ειδικές Εφαρμογές

Μεζονέτα στο Μακρύγιαλο Κατερίνης

Η αποδυνάμωση του τοιχίου περίφραξης πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο της αδιατάρακτης κοπής, ώστε να τεμαχιστεί πολύ πιο εύκολα από το μηχάνημα JCB (σφύρα).

Κατάστημα στη Τσιμισκή

Για τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ δεν υπάρχει “κεντρικός δρόμος” ή “δυσπρόσιτο μέρος”. Υπάρχει επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα σε κάθε πρόκληση.

Τοιχίο στο Στρατώνι, Χαλκιδικής

Η αδιατάρακτη κοπή οπλισμένου σκυροδέματος απαιτεί μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη τεχνική, ανοίγονται οπές σε οπλισμένο σκυρόδεμα χωρίς κραδασμούς ενώ μπορούν να εκτελεστούν διανοίξεις σε όλες τις επιφάνειες καθώς και ανεστραμμένα, από την κάτω επιφάνεια της πλάκας.

Κτίριο στην Ηρώδου Αττικού

Τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό και τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς που διαθέτουν, μπορούν και αναλαμβάνουν μεγάλα έργα και ποικιλία εργασιών, με ευχέρια.

Τριώροφη οικοδομή στη Χαριλάου

Η αδιατάρακτη κοπή κλίμακας (σκάλας) από μπετόν, για διεύρυνση του εσωτερικού χώρου για τοποθέτηση ανελκυστήρα (ασανσέρ,) είναι μία εξειδικευμένη εργασία που ελάχιστα συνεργεία μπορούν να αναλάβουν, διότι απαιτεί καταρτισμένο προσωπικό με τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό.

Κατάστημα Lidl στην Καλλικράτεια

Η εμπειρία μας στις αδιατάρακτες κοπές, μας καθιστά τη μοναδική επιλογή σε έργα μεγάλων απαιτήσεων και υψηλών προδιαγραφών.

Κατάστημα στη Μητροπόλεως

Οι αποξηλώσεις σε επαγγελματικούς χώρους, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια, ώστε ο χώρος που θα παραδοθεί να είναι πλήρως καθαρός και χωρίς μερεμέτια, για τη συνέχεια της ανακαίνισης.Οι αποξηλώσεις σε επαγγελματικούς χώρους, απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή και συνέπεια, ώστε ο χώρος που θα παραδοθεί να είναι πλήρως καθαρός και χωρίς μερεμέτια, για τη συνέχεια της ανακαίνισης.

Κατάστημα στη Γραβιάς

Η συλλλογή των προϊόντων αποξήλωσης  διαχωρίζονται εκ των προτέρων ανά υλικό, ώστε η ρίψη τους στους ειδικούς κάδους να γίνει αποδοτικά και γρήγορα η μετέπειτα διαδικασία ανακύκλωσής τους.

Διαμέρισμα στη Ν. Πλαστήρα

Η χρήση χοανών αποτελεί μία από τις συνηθέστερες λύσεις ώστε να μειώθεί η πιθανότητα να δημιουργηθούν φθορές και μικροατυχήματα κατεβάζοντας τα μπάζα από το εσωτερικό των οικιών ή των οικοδομών.