ΕΡΓΑ

Ειδικές Εφαρμογές

Κατάστημα NΑΚ στη Τσιμισκή – Αριστοτέλους

Η εμπειρία-τεχνογνωσία και η υψήλη κατάρτιση του προσωπικού των ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΩΝ , σε συνδυασμό με τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό, μας καθιστούν κυρίαρχους στον τομέα των αδιατάρακτων κοπών.

Διαμέρισμα στη Προξένου Κορομηλά

Δύσκολη πρόσβαση και αποκομιδή των προϊόντων αποξήλωσης με τη χρήση σταθερού ανυψωτικού μηχανήματος.

Κτίριο Εθνικής Τράπεζας στην Αθήνα

Τα δυνατά σημεία μας είναι η συνέπεια, τόσο σε χρόνους παράδοσης όσο και σε ποιότητα εργασίας, η ικανότητα εύρεσης λύσης σε δύσκολα και πέρα από τα συνηθισμένα προβλήματα που παρουσιάζονται στην δουλειά, η ικανότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες συνθήκες κάθε έργου και η ευκολία στην συνεργασία με άλλα εξειδικευμένα συνεργεία.

Μεζονέτα στη Βουλιαγμένη

Οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες μας, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, ο εξοπλισμός αιχμής σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία στο χώρο, είναι η εγγύηση για την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό στα έργα που αναλαμβάνουμε.

Εμπορικό Κέντρο στη Σταδίου

Αποκομιδή προϊόντων αποξήλωσης ακόμη και στα πιο δυσπρόσιτα μέρη, με τη βοήθεια ανυψωτικού μηχανήματος και σε σπάνιες - δύσκολες- περιπτώσεις, τηλεσκοπικού γερανού
αποξηλώσεις, γκρεμίσματα, γκρέμισμα εσωτερικού τοίχου κόστος

Εθνική Τράπεζα

Τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ ανέλαβαν όλες τις αποξηλώσεις που απαιτούνταν για κτίριο Εθνικής τράπεζας επί της οδού Χρησοσπηλιωτίσσης, Αθήνα.

Alpha Bank

Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες κατασκευαστικές εταιρείες επιλέγουν τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ για αποξηλώσεις επαγγελματικών χώρων καθώς διαθέτουμε έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό με σύγχρονο εξοπλισμό που εγγυάται γρήγορη και αποτελεσματική περάτωση του κάθε έργου.

Γραφεία στο Σύνταγμα

Η εταιρεία μας ανέλαβε όλες  τις αποξηλώσεις που απαιτούνταν για γραφεία επί της οδού Φιλελλήνων, Αθήνα.

Γραφεία στο Μοσχάτο

Η εταιρεία μας, ανέλαβε να αποξηλώσει τις οροφές, να γκρεμίσει τα εσωτερικά χωρίσματα, αλλά και ν' απομακρύνει τον άχρηστο κινητό εξοπλισμό.