Πώς να γκρεμίσω μόνος μου έναν τοίχο; Πώς μπορώ να ρίξω μια μεσοτοιχία στο σπίτι μου;

Λοιπόν δεν είναι πολύ δύσκολο! Θα χρειαστείτε μόνο μερικά από τα παρακάτω:

  1. Καταρχάς θα πρέπει να αγοράσετε ειδικές σακούλες για τα μπάζα, ώστε να πραγματοποιήσετε με ασφάλεια την αποκομιδή των μπαζών σας.
  2. Στη συνέχεια, θα πρέπει να νοικιάσετε έναν ειδικό κάδο για αποξηλώσεις ώστε να συλλέξετε εκεί τα προϊόντα αποξήλωσεις. Θα πρέπει να σημειώσουμε εδώ, ότι η ρίψη μπαζών σε κάδους τις γειτονιάς μετά το 1999 με τον αντισεισμικό νόμο αποτελεί αδίκημα και δικαίωκεται από το Νόμο. Ωστόσο, αν και πάλι θέλετε να ρισκάρετε, θα πρέπει να πραγματοποιήσετε τη ρίψη μπαζών σε μακρά χρονικά διαστήματα ή … νύχτα για να αποφύγετε τόσο την καταγγελία από κάποιον γείτονα ή από τον ίδιο το Δήμο.
  3. Έπειτα, θα χρειαστείτε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την αποξήλωση του τοίχου που επιθυμείτε, ενώ μια δική μας συμβουλή είναι … να μη λυπηθείτε τα εξτρά χρήματα για τον εξοπλισμό προστασίας, όπως γάντια, γυαλιά, μπότες και κράνος.
  4. Στην περίπτωση, που πιθανόν ν’ αρχίσετε να κουράζεστε μετά την πρώτη απόπειρα, μάλλον θα καταλήξετε να πάρετε κάποιους εργάτες από τη γειτονιά, που δεν έχουν τόση εμπειρία για να σας βοηθήσουν τουλάχιστον σε ένα κομμάτι. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να ξέρετε ότι θα πρέπει να πραγματοποιήσετε ασφάλεια προς τρίτους, γιατί και πάλι διώκεται από το νόμο.
  5. Επίσης, θα πρέπει να προσέξετε ότι στην περίπτωση που δουλεύετε θα πρέπει να εργαστείτε για το γκρέμισμα που θέλετε να κάνετε, μάλλον μόνο το πρωί Σαββάτου ή της Κυριακής γιατί θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας τις ώρες κοινής ησυχίας.
  6. Τελικά, θα πρέπει να οργανώσετε και να το συντονίσετε όλο αυτό ……

ή εναλλακτικά…

να προσλάβετε την εταιρεία ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΑ, με πολυετή πείρα σε αυτού του είδους τις εργασίες, που έχει την δυνατότητα για την οικονομική και γρήγορη λύση σχετικά με κάθε είδους αποξηλώσεις και που εν τέλει … θα χρειαστεί μόνο να πάρετε τηλέφωνο!

Δείτε επίσης Τι ισχύει για την καθαίρεση τοίχων με τον νέο νόμο των αυθαιρέτων;