Καθαιρέσεις - Αποξηλώσεις

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ αφορούν το πρώτο στάδιο ενός κατασκευαστικού έργου: τα γκρεμίσματα, τις αποξηλώσεις, την αποκομιδή και την μεταφορά μπαζών με χρήση ανυψωτικού μηχανήματος, σε ειδικούς κάδους.

 

Τεχνογνωσία

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες κάθε έργου και με έμφαση τόσο στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, όσο και στο σεβασμό μας στο περιβάλλον (διαχείριση προϊόντων αποξήλωσης), είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

Καθαιρέσεις για Διαμερίσματα

Αυτό που έχει ξεχωρίσει τα  ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ σε σχέση με άλλες επιχειρήσεις του κλάδου, είναι ότι καταφέρνουν να βρουν λύσεις και να παραμείνουν αποτελεσματικοί σε οποιαδήποτε ιδιαιτέροτητα έχει κάθε έργο. Η εταιρεία μας καταφέρνει να εκτελέσει τις πιο δύσκολες εργασίες σε δυσπρόσιτα μέρη, διατηρώντας πάντα το χώρο καθαρό.

 

Γιατί να επιλέξετε τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ

Η εταιρεία μας κατάφερε όλα αυτά τα χρόνια να εδραιωθεί ως επιλογή αιχμής για τα Project που απαιτούν καθαιρέσεις. Οι λόγοι που μας ξεχώρισαν ήταν η κατανόηση των αναγκών σας σε ασφάλεια, όσο το δυνατόν χαμηλότερη όχληση για τους κατοίκους της γύρω περιοχής, η ιδιαιτερότητα που παρουσίαζει κάθε καθαίρεση σε σχέση με την πρόσβαση του συνεργείου, η συνέπεια στους χρόνους, αλλά και η ανάγκη σας να εξασφαλίσετε τα παραπάνω με ανταγωνιστικότερους όρους.

Τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ το κατάφεραν!

Ανταγωνιστικότητα

Η τεχνογνωσία , η εμπειρία και η συνέπεια των ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΩΝ μας έχει καθιερώσει στην αγορά ως την πλέον ανταγωνιστική εταιρεία του κλάδου, είτε πρόκειται για ένα έργο μεγάλων απαιτήσεων, είτε αποξήλωση ενός W.C..

Δε θα πιστεύετε ότι γκρεμίσαμε

Δεν είναι τυχαίο, ότι όποτε αναλαμβάνουμε κάποιο έργο που πρέπει να εκτελεστεί σε πολυκατοικία μας προτιμούν για λόγους καλής γειτονίας. Η δουλειά μας, παρόλο που είναι θορυβώθης, γίνεται με τη μικρότερη δυνατή όχληση σεβόμενοι πάντα τους γείτονές σας και τις ώρες κοινής ησυχίας.

Καθόλου ζημίες

Δεν είναι μυστικό, ότι όταν οι καθαιρέσεις λαμβάνουν χώρα σε διαμερίσματα, πολλές φορές τα συνεργεία δημιουργούν ζημίες στο εσωτερικό της πολυκατοικίας ή δημιουργούν φθορές στον ανελκυστήρα.

Τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ ήταν το πρώτο συνεργείο στην Ελλάδα που χρησιμοποίησε ανυψωτικό μηχάνημα για να μεταφέρει τα προϊόντα αποξήλωσης (μπάζα).

Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να είμαστε σίγουροι όπως και εσείς ότι δε θα γίνει καμία φθορά στο εσωτερικό εφόσον οι εργασίες εκτελούνται εξωτερικά.

Ασφάλεια

Η ασφάλεια του προσωπικού μας, του έργου (προς τρίτους/εργοδοτικής ευθύνης) κατ’ επέκταση και η δική σας, είναι προσωπική μας υπόθεση. Διαθέτουμε όλα τα μέτρα ατομικής προστασίας, καθώς έχουμε δουλέψει στα μεγαλύτερα Project σε ολόκληρη την επικράτεια .

Δυσπρόσιτα μέρη

Είτε πρόκειται για τον πολυσύχναστο δρόμο της Μητροπόλεως, είτε για το Κολωνάκι, τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ καταφέρνουν να βρίσκουν λύσεις για την ομαλή διεξαγωγή των εργασιών, χωρίς να παρεμποδίζουν και να παραβαίνουν τους κανόνες καλής γειτονίας.

Ενδιαφέρεστε για κάποιο Project;

Επικοινωνήστε μαζί μας!