ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Επαγγελματικά εργαλεία, επαγγελματικές δουλειές.

Εξοπλισμός Αποξηλώσεων – Καθαιρέσεων

Πλήρης γκάμα εργαλείων της HILTI-Würth για εσωτερικές εργασίες αποξηλώσεων – καθαιρέσεων, όπως πιστολέτα κατεδαφίσεων, τροχοί ηλεκτρικοί ή βενζινοκίνητοι για κοπές βάθους έως 15cm, ηλεκτρικές σκούπες απορρόφησης σκόνης και πολλά άλλα.

Εξοπλισμός Αδιατάρακτων Κοπών

Διαθέτουμε τρία ηλεκτροκίνητα WALLSAW της HILTI για κοπές πάχους έως 75cm, δύο ασφαλτοκόπτες HUSQVARNA για κοπές εδάφους έως 30cm, καθώς και καροτιέρες HILTI για διατρήσεις έως Φ500 ανεξαρτήτως βάθους.

Οχήματα Αποκομιδής και Μεταφοράς

Οκτώ οχήματα (μικρά και μεγάλα φορτηγά) που μπορούν να καλύψουν κάθε ανάγκη αποκομιδής και μεταφοράς προϊόντων αποξήλωσης, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης του έργου σε οποιοδήποτε σημείο της Θεσσαλονίκης ή της Αθήνας.

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ

Η εταιρεία ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ powered by ΓΚΡi διαθέτει τον πλέον σύγχρονο και κατάλληλο εξοπλισμό, προκειμένου να μπορεί να καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα εργασιών στις οποίες ειδικεύεται. Συνεργάτες και προμηθευτές μας είναι οι πιο αξιόπιστες εταιρίες στον χώρο των εργαλείων και των μηχανημάτων έργων.

Μπορούμε να αναλάβουμε οποιοδήποτε έργο με αντικείμενο την αδιατάρακτη κοπή  και τις διατρήσεις παντώς τύπου αφού διαθέτουμε τον κατάλληλο και πλέον τεχνολογικά εξελιγμένο εξοπλισμό.

Έχουμε στη διάθεσή μας συστήματα αδιατάρακτης διάτρησης (κοπής) που μπορούν να εκτελούν με συνέπεια, αλλά και ακρίβεια, ενώ το προσωπικό μας, είναι άρτια εκπαιδευμένο για έργα που παραδίδονται στο χρόνο τους, με ασφάλεια και ακριβώς όπως τα σχεδιάσετε.

Είτε πρόκειται για μικρά έργα όπως είναι η ανακαίνιση μιας κατοικίας, είτε σε μεγάλα έργα που προϋποθέτουν θεαματικές παρεμβάσεις, τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ είναι εκεί για να σας βοηθήσουν.

Τι σημαίνει  όμως ο “σύγχρονος εξοπλισμός” που διαθέτουμε για εσάς;

Συνέπεια

Ο σύγχρονος εξοπλισμός σημαίνει ταχύτερη εργασία άρα τήρηση των χρονοδιαγραμμάτων και παράδοση του έργου στους χρόνους που τέθηκαν.

Οικονομία

Εφόσον τα έργα παραδίδονται γρηγορότερα, το κόστος είναι χαμηλότερο για εσάς.

Εξειδίκευση

Εργαλεία τόσο εξειδικευμένο απαιτούν και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό για να το χειριστεί. Συνεπώς με τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ, είστε σίγουροι ότι η ομάδα που θα αναλάβει το έργο σας θα σας το παραδώσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Ποιότητα

Έχοντας τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορείτε να νιώθετε ασφαλείς ότι θα βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση που θα καλύψει πλήρως τις ανάγκες σας.