ΕΡΓΑ

Ειδικές Εφαρμογές

Γενικό Νοσοκομείο Ιπποκράτειο

Οι αποξηλώσεις στο εσωτερικό νοσηλευτικών μονάδων αποτελούν ιδιαίτερη κατηγορία έργων και προϋποθέτουν τεχνογνωσία, επαγγελματισμό και συνέπεια.

Διαμέρισμα στη Παύλου Μελά Ρετιρέ

Διαθέτουμε τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ασφαλή και άμεση απομάκρυνση πάσης φύσεως μπαζών από τον χώρο σας. Με πολύ προσοχή και χωρίς να δημιουργήσουμε κανένα πρόβλημα πραγματοποιούμε την αποκομιδή των μπαζών ώστε να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ασφάλεια και χωρίς καθυστέρηση.

Νεόκτιστη Οικοδομή στη Θέρμη

Το συνεργείο μας αναλαμβάνει εργασίες παρεμβάσεων σε νεόκτιστες οικοδομές  με τη χρήση της αδιατάρακτης κοπής (π.χ. διαπλάτυνση αρχιτεκτονικών ανοιγμάτων) κατόπιν της απαραίτητης στατικής μελέτης.

Διαμέρισμα στη Βελισσαρίου

Στόχος μας είναι η υλοποίηση του κάθε έργου, να πραγματοποιείται με υψηλές προδιαγραφές, εξασφαλίζοντας αποτελεσματικότητα και συνέπεια.

Μεζονέτα στο Μακρύγιαλο Κατερίνης

Η αποδυνάμωση του τοιχίου περίφραξης πραγματοποιήθηκε με τη μέθοδο της αδιατάρακτης κοπής, ώστε να τεμαχιστεί πολύ πιο εύκολα από το μηχάνημα JCB (σφύρα).

Κατάστημα στη Τσιμισκή

Για τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ δεν υπάρχει “κεντρικός δρόμος” ή “δυσπρόσιτο μέρος”. Υπάρχει επαγγελματισμός και αποτελεσματικότητα σε κάθε πρόκληση.

Τοιχίο στο Στρατώνι, Χαλκιδικής

Η αδιατάρακτη κοπή οπλισμένου σκυροδέματος απαιτεί μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας. Χρησιμοποιώντας τη συγκεκριμένη τεχνική, ανοίγονται οπές σε οπλισμένο σκυρόδεμα χωρίς κραδασμούς ενώ μπορούν να εκτελεστούν διανοίξεις σε όλες τις επιφάνειες καθώς και ανεστραμμένα, από την κάτω επιφάνεια της πλάκας.

Κτίριο στην Ηρώδου Αττικού

Τα ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ χάρη στον σύγχρονο εξοπλισμό και τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους τεχνικούς που διαθέτουν, μπορούν και αναλαμβάνουν μεγάλα έργα και ποικιλία εργασιών, με ευχέρια.

Τριώροφη οικοδομή στη Χαριλάου

Η αδιατάρακτη κοπή κλίμακας (σκάλας) από μπετόν, για διεύρυνση του εσωτερικού χώρου για τοποθέτηση ανελκυστήρα (ασανσέρ,) είναι μία εξειδικευμένη εργασία που ελάχιστα συνεργεία μπορούν να αναλάβουν, διότι απαιτεί καταρτισμένο προσωπικό με τεχνογνωσία και άρτιο εξοπλισμό.