ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.

Ενδιαφέρεστε για τις υπηρεσίες μας;

Επικοινωνήστε μαζί μας!

ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ - ΕΜΠΕΙΡΙΑ - ΣΥΝΕΠΕΙΑ

Οι υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρία ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ αφορούν στο πρώτο στάδιο ενός κατασκευαστικού έργου: τα γκρεμίσματα, τις αποξηλώσεις, την αποκομιδή και την μεταφορά μπαζών με ειδικούς κάδους.

Με γνώμονα πάντα τις ανάγκες κάθε έργου και με έμφαση τόσο στην τήρηση των κανόνων ασφαλείας, όσο και στο σεβασμό μας στο περιβάλλον (διαχείριση προϊόντων αποξήλωσης), είμαστε σε θέση να φέρουμε εις πέρας κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε.

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ

Η εταιρεία ΓΚΡΕΜiΣΜΑΤΑ διαθέτει σύγχρονα μηχανήματα για την κοπή ή την διάτρηση οπλισμένου σκυροδέματος χωρίς κρούση, σε ειδικές εφαρμογές, με χρήση ακόμα και τηλεσκοπικού γερανού (αδιατάρακτη κατεδάφιση).

Η τεχνογνωσία και εμπειρία του εξειδικευμένου προσωπικού μας σε κατασκευαστικά projects, σε συνδυασμό με τη συνέπεια στην εκτέλεση των εργασιών, εγγυώνται την αρτιότητα του τελικού αποτελέσματος.

ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ…ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ

Με υπερσύγχρονο εξοπλισμό, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κομπρεσέρ, τροχούς, χοάνες και αναβατόρια, αλλά και με ειδικά οχήματα όπως π.χ. τσάπες, jcb, σφυριά και φορτωτές, το προσωπικό μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασία, ακολουθώντας αυστηρά χρονοδιαγράμματα.